Let's Fly vit rollator

LET’S FLY VIT
ART. NO. 0220

Let's Fly är en av de förnämsta rollatorerna i världen idag då det gäller design och funktion. På en av de största hjälpmedelsmässorna i Tyskland korades den till mässans vackrast designade produkt. Den är i helgjuten aluminium och har en form som förknippas med de mest extremt designade

produkter. Den har stora eleganta framhjul som gör det lätt att ta sig över trottoarkanter. Bakhjulen har en inbyggd fjädring som ger mjuk och jämn gång. Alla detaljer är i högsta designklass.

Ladda ned produktblad

 
Let's Fly vit rollator stötdämpning

Bakhjulen på Let's Fly har en inbyggd fjädrande upphängning av gummi för att ge mjukare gång på ojämnt underlag när man går. Trustcares utomhusrollatorer är först i världen med denna finess.

Let's Fly vit rollator väskkrok

Under sitsen kan den eleganta väskan enkelt placeras på två hakar. Väskan viks lätt ihop när man fäller ihop rollatorn.

Let's Fly vit rollator ram

Ramen till Let’s Fly är formgjuten helt i aluminium i en elegant modern design utan svetsfogar eller skarvar som ger den en unik form och styrka.

 

Sitsen på Let’s Fly är gjord av svart konstläder med en vacker vit söm runtom. Den är mjuk och behaglig att sitta på samtidigt som den är vattentålig och slitstark. Hålet i mitten används vid hopfällning.

Let's Fly vit rollator höjdjustering

Handtagens höjd kan justeras i önskat läge från 78,5 till 92 cm med ett enkelt snäpplås som låser i önskat läge.

 

Rollatorn hålls i utfällt läge av en spärr under sitsen. För att fälla ihop rollatorn lyfter man upp sitsen i hålet i mitten. Då frigörs spärren och rollatorn fälls ihop. För att fälla ut rollatorn trycker man ner sitsen.

Let's Fly vit rollator handtag

De ergonomiskt utformade gummihandtagen på Let’s Fly ger ett fast och bekvämt grepp. Upphöjningen framtill på handtaget är utformad för att ge ett behagligare tumgrepp. Under handtaget sitter bromshandtaget som har en justeringsskruv för att enkelt ställa in bromsen.

 
Let's Fly vit rollator hopfälld

Hopfällbar.

När rollatorn enkelt fälls ihop blir den endast 20 centimeter bred, står av sig själv och är lätt att ta med sig. Väskan viks också lätt ihop när man fäller ihop rollatorn.

TILLBEHÖR

Let's Fly vit rollator bricka

Bricka.

Till Let's Fly finns också en bricka som kan placeras på sitsen. Den är lätt att sätta dit och har stöd för att inte glida av.

Let's Fly vit rollator kryckhållare

Kryckhållare.

Den eleganta kryckhållaren består av två delar, en övre och en nedre, och används för att ta med en krycka eller en käpp på rollatorn. Enkel att montera med ett snäpp.

 
Let's Fly vit rollator ryggstödsband

Ryggstödsband.

Ryggstödsbandet som fästs i hand- tagen ger extra stöd och en ökad känsla av säkerhet då man sitter på rollatorn. Finns i svart som matchar sitsen.

Let's Fly vit rollator väska

Väska.

Väskan är utförd i svart canvas med brunt konstläderlock som matchar sitsen. Väskan har blixtlås och den kan lätt tas av och användas som shoppingväska.

 

Fakta och tekniska data.

Mått och vikt.

Handtagshöjd inställbar 78,5-92cm
Handtagens avstånd 38,5 cm
Längd 65,5 cm
Bredd 57 cm
Vikt 6,8 kg

Testad och godkänd.

Let's Fly är testad enligt
ISO 11199-2:2005 och godkänd
för en användarvikt på 130 kg
samt CE-märkt.

Garanti.

Let's Fly har ett års garanti.

Leverans.

Let's Fly levereras färdigmonterad i kartong, klar att användas. Bruksanvisning medföljer.

 

© TRUSTCARE AB MALMÖ SWEDEN