Trust Care 2021 08 16.

Vi ser fram emot en fullmatad höst och vinter med nyheter och lanseringar!

Hoppas ni har haft en fin sommar! Vi ser fram emot en fullmatad höst med er och fortsatt positiv utveckling både försäljningsmässigt och med fortsatt stor efterfrågan av våra produkter. Det är också väldigt positivt att länder nu successivt öppnar upp. I år kommer vi lansera några nya spännande produkter som vi kommer att berättar mer om när vi närmar oss lansering. Stay tuned!

Trust Care 2020 02 02.

Donationer av hjälpmedel.

Trust Care har gjort stora donationer av hjälpmedel till Hjälpmedel utan gränser. De förmedlar hjälpmedel från Sverige till länder där hjälpmedel ännu inte är praxis och undervisar patienter, och vårdpersonal i hur hjälpmedlen används och hur kunskaperna förs vidare. Teamet undervisar även i förflyttningsteknik, Basal Kroppskännedom och fysisk aktivitet. Hjälpmedel utan Gränser är en religiöst och politiskt obunden, icke vinstdrivande ideell förening.

Läs mer.

Mässa 2019 10 21.

Trust Care på Medtrade.

Trust Care Ställde ut på hjälpmedels mässan Medtrade i Atlanta 2019. Mässan blev en stor succe och våra produkter blev mycket uppmärksamade för sin design och funktion. Produkter som vi visade var bland annat den nya shopping rollatorn Let's Shop och den nya inomhus rollatorn Let's Dream.

Let’s Fly på världsturne.

Från Rio de Janerio till Mumbai i Indien och därefter vidare till Makedonien, Lettland, Singapore och Vitryssland. Utställningen AccessAbility och Design for Dignity visar upp svenska produkter som genom sin design förbättrar livet för människor med olika funktionsnedsättningar. Trust Care representerad av utomhusrollatorn Let’s Fly.

 

Mässa 2018 09 26.

Trust Care på Rehacare.

Trust Care Ställde ut på hjälpmedelsmässan Rehacare i Tyskland 2018. Mässan blev en stor succé och våra produkter blev mycket uppmärksammade för sin design och funktion. på våran 100 kvadratmeter stora monter visade vi upp många nyheter samt alla våra produkter från vårt sortiment

Hjälpmedelsmässa i Nederländerna.

Zorgtotaal hjälpmedelsmässa i Utrecht, Nederländerna, där Trustcare deltog och presenterade alla sina rollatorer samt elscootern Let’s Race.