Frakt och retur

LEVERANS

Normalt är leveranstiden 5 arbetsdagar. Vid längre helger som jul, nyår och påsk kan leveranstiden bli något längre. Om leveranstiden av andra anledningar kan bli längre kontaktar vi köparen. Leverans sker normalt via Posten till kundens närmaste paketutlämning.

OUTLÖSTA PAKET

Om en försändelse inte hämtas ut returneras den till TrustCare avsändaren efter 14 dagar. Kunden faktureras då för fraktkostnaden tur och retur.

ÅNGERRÄTT

Vid returer tillämpar vi Distansavtalslagen: Varan kan returneras inom 14 dagar om den är oskadad och i väsentligen oförändrat skick, samtliga tillbehör och tryckt material skall finns med, skyddsplast får ej vara avlägsnad från varan och den ska vara i originalförpackning. Returrätten gäller inte om varan har förstörts eller förändrats på grund av någon åtgärd utöver vad som krävs för att undersöka varan. Om Trustcare måste packa om varan eller på annat sätt återställa den till ursprungsskicket debiteras en avgift på 500:-. Returer som postförskott eller efterkrav accepteras inte och kommer inte att lösas ut. Vid returer står kunden för frakt till kunden och returfrakt till Trustcare och kunden ansvarar för att varan når Trustcare i oskadat skick.

REKLAMATION

Vid felleverans kontakta Trustcare. Om du ser att varan är transportskadad vid mottagandet, anmäl detta genast till Postens utlämningsställe där varan hämtades. Vid övriga reklamationer, kontakta Trustcare för vidare information. Om varan returneras till Trustcare och vi finner att reparationen omfattas av garantin utför vi den kostnadsfritt. I annat fall kan vi på begäran lämna kostnadsförslag. På reparationer lämnas tre månaders garanti. Om det skulle visa sig omöjligt eller orimligt kostsamt att garantireparera varan ersätts den med motsvarande ny.

REKLAMATION FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

För återförsäljare gäller att reklamation skall göras på en speciell blankett i pdf-format som kan hämtas härnedan. Ett exemplar av blanketten skall sändas till Trustcare och en kopia placeras i förpackningen tillsammans med varan som returneras