Från en trasig kundvagn till en världssuccé

"Min Pappa Silvano var en tuff och stilig man från Italien, han var min filmhjälte när jag var liten. Under andra världskriget flydde min pappa som krigsfånge från Pula i forna Jugoslavien tillbaka till Italien i en liten roddbåt som han stal på natten från en fiskeby och rodde tvärs över Adriatiska havet till Rimini i Italien. 

Så skapade Diego Carloni Trust Care.

Men nu var han en gammal man märkt av sin svåra sjukdom Parkinsons, som blev svårare och svårare för honom att leva med.Person som bygger om en kundvagn till en rollator

En dag var jag och handlade i en matbutik i Malmö och gick med en kundvagn. Då fick jag idén att den är kanske en sån liten vagn som min pappa skulle ha när han går runt i huset.

Jag gick och frågade butiksföreståndaren om de hade någon gammal kundvagn som jag kunde få köpa billigt, han sa att det hade dom och jag kunde ta en från baksidan av matbutiken och den fick jag gratis. Jag gick sedan hem med den med ett kraftigt vobblande framhjul. Jag körde sedan till en liten verkstad där vi kapade ner den, svetsade och byggde om den till en liten vagn på 4 hjul. På handtaget lindade jag en brun tennislinda i konstläder och den såg faktiskt trevlig ut. Plötsligt kunde min pappa börja gå själv med rollatorn inomhus och han greppade hårt om vagnen och kände sig mycket säkrare. Där började den stora succén för lets go, som jag döpte vagnen till. Så började den stora succen för Trust Care som nu finns i mer än 35 länder.