Trust Care är världsledande.

Ett ungt, innovativt företag.

Trust Care är ett världsledande företag inom design och innovation av hjälpmedel. Genom innovativa och tekniska lösningar underlättar vi vardagen för alla som har behov av smarta hjälpmedel i vardagenFör oss är det en självklarhet att rörlighet och säkerhet i och utanför hemmet skall ske på ett funktionellt och tryggt sätt, utan att göra avkall på kvalitet och designVårt fokus ligger alltid på individen och vårt mål är att alla skall kunna leva ett aktivt liv. 

Ge dig själv ett bättre liv! 

Flera stora världssuccér.

Två av våra stora succéer nationellt och internationellt. Rullatorn Let’s Go för inomhusbruk som har ökat säkerheten och rörligheten för över en miljon nöjda användare. Let’s Fly rullatorn för för utomhusbruk har många finesser och unik design som väckt stort intresse världen över. Den unika designen på produkterna har resulterat i utmärkelse som bland annat Reddot Award och Good Design.

Idag exporterar vi till mer än 35 länder. Norden, Tyskland, Beneluxländerna, Nederländerna, Japan, USA och Australien som våra största marknader. Vår kreditvärdighet är AAA.

Vår affärsidé.

Att ge människor ett bättre åldrande och även yngre personer en bättre livskvalitet genom att ständigt med hjälp av innovativ design och nya konstruktionslösningar förändra och utveckla nya funktionsanpassade hjälpmedel över hela världen.

Trust Cares unika design.

Vår design- och utvecklingsavdelning utgör kärnan i Trust Care. Resultatet kan ses över hela världen i Trust Cares produkter. Inom hjälpmedel har designen inte varit en prioriterad process i framtagning av produkterna. Trust Cares filosofi är att design och funktion är mycket viktiga för att utveckla och förbättra hjälpmedel. Vi har fått mycket internationell uppmärksamhet som det första företaget med ett nytänkande inom hjälpmedel för att göra dem mer tilltalande för användaren.

Egen konstruktionsavdelning.

Vi leder utvecklingen.

Trust Care har en egen konstruktionsavdelning för att ha full kontroll över kvaliteten hos företagets produkter. Det ger oss också möjlighet att fortlöpande modifiera och skapa nya och bättre lösningar, något som vi aldrig ger avkall på. Hela tiden söker vi efter förbättringar för användaren. Unikt för Trust Care är att vi tre gånger om året genomför egna konsumenttester med användare i grupper av om 15 personer. Detta för att få ärliga svar på frågor om rollatorernas för- och nackdelar. 

Vi testar och testar.

Vi tröttnar aldrig.

Alla våra produkter genomgår tuffa tester innan de levereras, för att säkerställa att de lever upp till kraven som marknaden ställer. Vår målsättning är att leverera världens bästa rollatorer och för att uppnå det så slutar vi aldrig att testa dom. Med en vikt på 120 kg på handtagen genomgår produkten ett utmattningstest som varar i över 7 dagar och 200.000 cyklar, allt för att säkerställa att produkten klarar kraven. Samtliga av våra produkter är testade och godkända för medicinskt bruk.